Dasem

Mjete tranporti

  • Makine Antike me Qera

  • Limousine me qera

Evente

10 vjetori i paharrueshëm i Emili's

Meso me shume

Mbrëmja e Bamirësisë

Meso me shume

Eneida dhe Albani

Meso me shume