Sherbime te tjera

  / Kurs Vallezimi
KTHEHU TEK LISTA E SHERBIMEVE
SHIKO GALERINE FOTOGRAFIKE PER KETE SHERBIM (2 FOTO)

Shtoje në shportë Flisni me një operator!

Në momentin e parë të dasmës ku të gjithë i kanë sytë nga çifti, gjithçka duhet të jetë perfektë që tek hyrja elegante e tij e deri te valsi i hapjes së natës magjike, dhe që gjithçka të jetë e tillë nuk duhet neglizhuar ky moment. Ne do ju japim mundësin të mësoni të paktën valsin e hapjes së dasmës që është dhe momenti më i rëndësishëm i dasmës.

  • Planifiko
    eventin tënd

    Njihu me shërbimet e AmiEvent dhe shtoji ato në shportë për të kërkuar një preventiv të saktë nga stafi ynë.

    Planifiko tani
  • Revista
    AMI

    Njihu me Revistën AMI, një botim që përmbledh të gjitha tendecat e fundit për një dasëm perfekte.

    Zbulo edicionin 2016
  • Të rejat
    e fundit

    Lexoni blogun e Ami-t për plot kuriozitete të ndryshme të lidhura me botën e dasmave dhe jo vetëm.

    Lexo blogun
  • Lufta
    e Nuseve

    Doni të merrni pjesë në edicionin e ri të Lufta e Nuseve? Aplikoni tani ose shikoni seritë e edicioneve të kaluara.

    Apliko per edicionin 2016
  • Zbulo ofertat
    e parezistueshme

    Njihu me ofertat më të mira për të përfituar eksperienca magjike me çmime të paimagjinueshme.

    Meso me shume

Evente

10 vjetori i paharrueshëm i Kendrës

Meso me shume

Mbrëmja e Bamirësisë

Meso me shume

Banka Kombëtare Tregtare

Meso me shume