Ami’s Blog

Ami Event / Ami’s Blog

Kjo është pyetja e të gjitha vajzave që presin të martohen këtë vit. Pavarësisht situatës së krijuar në vend, të gjithë e dimë që gjithçka është kalimtare dhe ne do të kthehemi tek klientët tanë për ti shërbyer atyre në menyrën më profesionale. Ajo që duam t’ju themi është që nuset e 2020 do të jenë shumë të bukura. Shtëpitë e modës në mbarë botën sjellin frymëzimin e tyre në stilet dhe materialet e zgjedhuara në mënyrën më të sofistikuar në fustanet e nuserisë. Këtë vit trendet dhe modelet e fustaneve...