Karriera

Ami Event / Karriera

Kërkohet punonjës Dekori FULL TIME Punonjësi i dekorit ka si funksion ndryshimin dekorativ të aktivitetit sipas planit të punës nga kompania. Kushtet dhe kriteret: -Të jetë fleksibël me oraret, -Të jetë mbi 18 vjeç, -Eksperienca e punës përbën avantazh, Të interesuarit të kontaktojnë në nr. 0697051951, Dërgoni CV tuaj me foto të bashkangjitur në: [email protected] Gjithashtu, për të aplikuar për këtë pozicion pune ju duhet të plotësoni formën e mëposhtme: Plotëso Formën  ...

Kërkohet Menaxhere Eventesh në Ami Event Menaxherja e Eventeve është përgjegjëse për realizimin e planit të shitjeve dhe menaxhimin e eventeve, në përputhje me standartet e vendosura nga kompania dhe punëdhënësi. Kushtet dhe kriteret: - Aftësi të mira prezantuese . -Elokuencë në komunikim dhe bashkëpunuese me pjesën tjetër të grupit të punës, - Njohuri mbi trendet e fundit të industrisë së profilit të Eventeve. -Njohuri të mira të gjuhës angleze -Të ketë eksperiencë në menaxhim - Njohuri shumë të mira të programeve të paketës Office -Të ketë aftësi krijuese dhe organizative *Puna me ne do të jetë një...