Blog

Ami Event / Karriera  / Kërkohet punonjës Dekori FULL TIME
blank

Kërkohet punonjës Dekori FULL TIME

Kërkohet punonjës Dekori FULL TIME

Punonjësi i dekorit ka si funksion ndryshimin dekorativ të aktivitetit sipas planit të punës nga kompania.

Kushtet dhe kriteret:
-Të jetë fleksibël me oraret,
-Të jetë mbi 18 vjeç,
-Eksperienca e punës përbën avantazh,

Të interesuarit të kontaktojnë në nr. 0697051951,
Dërgoni CV tuaj me foto të bashkangjitur në:

[email protected]

Gjithashtu, për të aplikuar për këtë pozicion pune ju duhet të plotësoni formën e mëposhtme:

Plotëso Formën