15 Vjet Ami Event
Rreth Nesh

Ami Event është kompania e parë në fushën e organizimit të eventeve, e cila nisi hapat e saj të para që prej vitit 2007 dhe vazhdon të zhvilloj një sistem unikal për krijimin dhe marketimin e produkteve dhe shërbimeve në fushën e organizimit të festave si dasma, evente, konferenca, koncerte, reklama, trajnime, etj.

Kompania operon me një rrjet të gjerë profesionistësh të cilët garantojnë shërbimin më të mirë që ofron tregu shqiptar edhe më gjerë. Ami Event operon me partner, të fuqishëm në tregun botëror, në filialet tona do të gjeni koleksionet më të fundit të pasarelave të modës.

AmiEvent është një kompani që ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e eventeve, duke i ofruar keshtu klientëve të saj opsionin favorit ONE STOP SHOP. Shërbimet tona fillojnë nga idejimi, ftesat, dj, fotograf, kameraman, deri në ndjekje të përfundimit të eventit tuaj.

Strategjia jonë me one-stop-shop është që të sigurojë lehtësi & efikasitet për klientët, për të fituar besnikëri dhe kohë.

REVISTA AMI
blank
LUFTA E NUSEVE
blank
TESTIMONIALS
blank

Dasma

Dasëm:
Jonida & Besnik Krapi

blank

Dasëm:
Ira & Gaz Paja

blank

Dasëm:
Marsida & Bujar

blank

Dasëm:
Jasmina & Alessandro

blank

Dasëm:
Anjeza & Elidon

blank

Festa Private

Ditëlindje – Mia Luleqingji

blank

Ditëlindje – Keit

blank

Ditëlindje – Roeid

blank

Ditëlindje – Hana

blank

Ditëlindje – Kloe

blank

Evente Biznesi

Vinea Resort 2019

blank

Posh Lounge 2019

blank

Posh Lounge 2018

blank

Inagurim Vila 70

blank

Big Market

blank
blank