RRETH NESH

Ami Event është kompania e parë në fushën e organizimit të eventeve, e cila nisi hapat e saj të para që prej vitit 2007 dhe vazhdon të zhvilloj një sistem unikal për krijimin dhe marketimin e produkteve dhe shërbimeve në fushën e organizimit të festave si dasma, evente, konferenca, koncerte, reklama, trajnime etj.

Pasioni për më të mirën!

Kompania operon me një rrjet të gjerë profesionistësh të cilët garantojnë shërbimin më të mirë që ofron tregu shqiptar edhe më gjerë. Ami Event operon me partner, të fuqishëm në tregun botëror, në filialet tona do të gjeni koleksionet më të fundit të pasarelave të modës.

AmiEvent është një kompani që ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e eventeve, duke i ofruar keshtu klientëve të saj opsionin favorit ONE STOP SHOP. Shërbimet tona fillojnë nga idejimi, ftesat, dj, fotograf, kameraman, deri në ndjekje të përfundimit të eventit tuaj.

Strategjia jonë me one-stop-shop është që të sigurojë lehtësi & efikasitet për klientët, për të fituar besnikëri dhe kohë.

Vizioni ynë

Jemi këtu fal punës së palodhur të stafit tonë, dhe klientëve tanë të cilët na kanë besuar evente të rëndësishme të kompanive të tyre prestigjioze dhe institucione qendrore.
Një potencial shumë i rëndësishëm janë dhe klientët individë, të cilët na kanë besuar ditën më të veçantë të jetës së tyre.

Eksluziviteti në emrat e stilistëve më të njohur botërorë, eksperiencë dhe profesionalizëm, përmbushja e dëshirave dhe nevojat e klientëve, çmimet tepër konkurruese për produktet dhe shërbimet e ofruara, staf i trajnuar profesionistësh, si dhe premtimin e shkarkimit të stresit, lodhjes dhe garancisë së shmangies së gabimeve të mundshme në planifikimin dhe organizimin e eventeve këto janë disa nga elementët pse duhet të zgjidhni Ami Event.

Momentet tuaja në duart e profesionistëve tanë.

Momentet tuaja më të rëndësishme i duhen besuar vetëm profesionistëve, jepini jetë momentëve tuaja me AMI EVENT.

Stafi jone

Stafi i AMI EVENT përbëhet nga një staf me eksperiencë prej më shumë se 5 vitesh duke ju garantuar cilësi, profesionalizëm dhe perfeksion deri në detaje për ti bërë momentet tuaja të pa harrueshme.