15 Vjet Ami Event
Rreth Nesh

Ami Event është kompania e parë në fushën e organizimit të eventeve, e cila nisi hapat e saj të para që prej vitit 2007 dhe vazhdon të zhvilloj një sistem unikal për krijimin dhe marketimin e produkteve dhe shërbimeve në fushën e organizimit të festave si dasma, evente, konferenca, koncerte, reklama, trajnime, etj.

Kompania operon me një rrjet të gjerë profesionistësh të cilët garantojnë shërbimin më të mirë që ofron tregu shqiptar edhe më gjerë. Ami Event operon me partner, të fuqishëm në tregun botëror, në filialet tona do të gjeni koleksionet më të fundit të pasarelave të modës.

AmiEvent është një kompani që ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e eventeve, duke i ofruar keshtu klientëve të saj opsionin favorit ONE STOP SHOP. Shërbimet tona fillojnë nga idejimi, ftesat, dj, fotograf, kameraman, deri në ndjekje të përfundimit të eventit tuaj.

Strategjia jonë me one-stop-shop është që të sigurojë lehtësi & efikasitet për klientët, për të fituar besnikëri dhe kohë.

REVISTA AMI
LUFTA E NUSEVE
TESTIMONIALS

Dasma

Dasëm:
Jonida & Besnik Krapi

Dasëm:
Ira & Gaz Paja

Dasëm:
Marsida & Bujar

Dasëm:
Jasmina & Alessandro

Dasëm:
Iliri & Emanuela

Festa Private

Ditëlindja e Lea’s

Ditëlindje – Stella Keta

Ditëlindje – Fei

Ditëlindje – Sara

Ditëlindje – Kloe

Evente Biznesi

Vinea Resort 2019

Posh Lounge 2019

Posh Lounge 2018

Inagurim Vila 70

Big Market